Menu

Kosten

De situatie waarin u zich als klant bevindt, is niet prettig. Wij begrijpen dan ook dat u zich zo min mogelijk zorgen wilt maken over de advocaatkosten die het traject voor u met zich mee brengen. U wilt graag goed geholpen worden en niet voor onverwachte verrassingen komen staan als het gaat om de te betalen factuur. Misschien huivert u van de tarieven waar advocaten soms om vragen.

Kosten zijn voor u een noodzakelijk kwaad en wij begrijpen dat. Onze prioriteit is u zo goed en vakkundig mogelijk ondersteunen bij uw probleem en zorgen voor een passende oplossing. Over de kosten worden wij het altijd met u eens. Wij bespreken dit onderwerp meestal in de eerste bespreking op kantoor. Wij zorgen ervoor dat u nooit het idee hebt dat u teveel betaalt.

Er zijn bijvoorbeeld situaties dat u als cliënt in aanmerking komt voor rechtsbijstand die (deels) door de overheid gefinancierd wordt voor u (meer informatie over gefinancierde rechtsbijstand kunt u vinden op http://www.rvr.org). Wij zorgen dat er altijd een geschikte wijze komt waarop u de noodzakelijke kosten kunt voldoen. Wij hebben hiervoor verschillende manieren, waarvan er altijd één bijzit die u uitkomt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over allerlei bijkomende kosten en "uren die voor u uit de lucht komen vallen". Wij zijn een zeer open en transparant kantoor dat altijd rekening houdt met uw wensen en middelen. Wij zoeken dus steeds naar een oplossing die bij u past!

Trovatello Verstappen maakt geen gebruik van een Derdengeldenrekening.

mediation