Bel direct: +31 (0)492 - 59 12 99

Onze advocaten

Ons kantoor bestaat momenteel uit drie advocaten:

Mr. Concetta Trovatello

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Rijksuniversiteit te Maastricht. Ik ben sinds 2001 werkzaam in de advocatuur en heb sinds 2004 een eigen praktijk in Helmond. Sinds het jaar 2015 ben ik aangesloten bij de vFAS (Vereniging familierechtadvocaten- en scheidingsmediators, www.verenigingfas.nl). Ik ben sinds 2017 als samenwerkingspartner verbonden aan Brabantse Meesters B.V. omdat onze kantoren elkaar in de praktijk goed aanvullen.

Ik heb me volledig gespecialiseerd in het familierecht, in de breedste zin van het woord. U kunt denken aan alles rondom de kinderen, alimentatie, beëindiging samenwoning, verdelingen en huwelijkse voorwaarden. Ik treed veelvuldig en ook graag op in complexere zaken, zoals zaken met een internationaal karakter, met huwelijkse voorwaarden of scheidende ondernemers. Ik treed veel op als echtscheidingsbemiddelaar (mediator), waarbij ik de gezamenlijke belangen van echtparen die gaan scheiden behartig. Ook treed ik veelvuldig op ook als advocaat voor één partij, zowel in echtscheidingen als overige familiezaken.
Lees meer

Mr. Peter Verstappen

Ik ben als advocaat beëdigd in 1996. Mijn studie heb ik gevolgd aan de Rijksuniversiteit Limburg te Maastricht. Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt heb ik sinds 2004 mijn eigen kantoor. Sinds september 2008 ben ik mede-eigenaar van het kantoor Trovatello Verstappen. Sinds het jaar 2000 ben ik volledig gespecialiseerd in het familierecht. Ik word veel gevraagd als echtscheidingsbemiddelaar, waarbij ik de gezamenlijke belangen van echtparen die gaan scheiden behartig. Daarnaast treed ik ook op als eenzijdige belangenbehartiger, zowel in echtscheidingen als overige familiezaken. Daarbij kan men kan denken aan alles rondom de kinderen, alimentatie, beëindiging samenwoning, verdelingen en huwelijkse voorwaarden. Ik ben sinds het jaar 2000 aangesloten bij de FAS Vereniging familierechtadvocaten- en scheidingsmediators (www.verenigingfas.nl). Van 2001 tot 2014 ben ik lid geweest van de Klachtencommissie van de Raad voor de Kinderbescherming. In 2015 heb ik de specialisatieopleiding erfrecht voltooid. Men kan dus ook een beroep doen op mij als het gaat om verdelingen van een nalatenschap, het opeisen van de legitieme portie, wettelijke rechten, de positie van erfgenaam of de positie bij onterving en overige verwante zaken.
Lees meer

Mr. Klaas van den Heuvel

is beëdigd in 1991 en is van het begin af aan, aan kantoor verbonden. Klaas van den Heuvel heeft zijn opleiding gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Klaas heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht. Daarnaast is hij werkzaam in de algemene praktijk zoals aansprakelijkheidsrecht, consumentenrecht, contractenrecht, incasso's en schade- en verzekeringsrecht. Door zijn jarenlange ervaring als advocaat kan hij u ook op deze rechtsterreinen uitstekend adviseren.
Lees meer